WordPress 4 Business

Wiki

Her finder du hjælp, guides, vejledninger, tips, tricks og meget mere både til wp4u og til WordPress generelt. Alle indlæg er skrevet af professionelle udviklere.

 

Brian Andersen

Generel computernørd. Ekspert i HTML, CSS, Javascript, jQuery, SQL, PHP, WordPress, Linux, Cloud teknologier, AI mm. Elsker at lave perfekte systemer 🙂

Manifest for udviklere

Følgende tekst beskriver systemet og giver grundlæggende information nødvendig for udviklerer på wp4u.

Caching

Caching er dejligt. Det gør at sider loader hurtigere, og vi sparer resurser på serverkraft. wp4u benytter 3 lag af caching.

W3 Total Cache

W3TC står for den tekniske cache som f.eks. object caching, database caching o.s.v. alt via memchached. Det bør ikke være nødvendigt at tømme denne cache, men det kan gøres fra kontrolpanelet på hver side.

W3TC står også for Total Page Cache. Det betyder at den laver en HTML fil med indholdet fra en given side, hvis den ikke indeholder dynamiske elementer. Denne cache bliver automatisk tømt hvis man redigerer en side eller anden post type, men det kan være nødvendigt at tømme den, hvis man laver tema ændringer. W3TC er konfigureret til ikke at vise TPC når du er logget ind. Caching tiden er 900 sekunder, så hvis du glemmer at tømme cache, vil den automatisk blive tømt efter max 15 min.

CloudFlare

Vi bruger CloudFlare som CDN og reverse proxy. CloudFlare er aktiveret på hoveddomænet  wp4u, og derfor på alle sider under produktion. CloudFlare er konfigureret til at være “usynlig”, det bør ikke være nødvendigt at tømme denne cache, og det er ikke muligt at gøre på sider individuelt. Når man er logget ind på en hvilken som helst side, vil CloudFlare ikke levere cached indhold til denne session.

 

 

Var denne Wiki nyttig for dig? Hjælp os med at blive bedre… 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 ( Log ind for at rate )

0 kommentarer

Indsend en kommentar