WordPress 4 Business

Wiki

Her finder du hjælp, guides, vejledninger, tips, tricks og meget mere både til wp4u og til WordPress generelt. Alle indlæg er skrevet af professionelle udviklere.

 

Brian Andersen

Generel computernørd. Ekspert i HTML, CSS, Javascript, jQuery, SQL, PHP, WordPress, Linux, Cloud teknologier, AI mm. Elsker at lave perfekte systemer 🙂

Cloudflare

Cloudflare er en nødvendig del af opsætningen på wp4u.

Da vores serveropsætning hos Google er blandt de bedste og dermed og de dyreste der er på markedet, er det nødvendigt at anvende en reverse proxy til at aflaste serverne, og bringe omkostningerne ned på et niveau hvor hostingløsningen bliver attraktiv for alle involverede.

Cloudflare er en af de ældste CDN der er på markedet, og perfekte til vores behov. Cloudflare står som en proxy ( fint ord for computer ) mellem serverene og den besøgende, og lagre alt statisk indhold, så vi ikke belaster serverne med denne trafik. Det betyder at ca. 90% af trafikken aldrig når serverne, og reducerer vores omkostninger med ca. den samme faktor.

Cloudflare er konfigureret til at være 100% usynlig, så der burde ikke opstå problemer med caching og lignende.

Hvad betyder det for mig?

Ikke meget. Ved tildeling af domæne til nye sider, er det nødvendigt at benytte Cloudflares DNS, ud over det er resten usynligt. Og vi hjælper selvfølgelig med opsætningen af DNS/Cloudflare, hvis det volder problemer.

Cloudflares gratis løsning er rigeligt til vores behov, så der kommer ikke yderligere omkostninger til.

Var denne Wiki nyttig for dig? Hjælp os med at blive bedre… 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 ( Log ind for at rate )

3 Kommentarer

  1. xcite

    Hvor ser jeg hvad jeg skal indstille i DNS hos Cloudflare, så jeg kan bruge mit eget domæne?

Indsend en kommentar