WordPress 4 Business

Wiki

Her finder du hjælp, guides, vejledninger, tips, tricks og meget mere både til wp4u og til WordPress generelt. Alle indlæg er skrevet af professionelle udviklere.

 

Brian Andersen

Generel computernørd. Ekspert i HTML, CSS, Javascript, jQuery, SQL, PHP, WordPress, Linux, Cloud teknologier, AI mm. Elsker at lave perfekte systemer 🙂

Email opt-in er død – Længe leve push notifikationer!

Push-notifikationer er den lille boks, der popper op på hjemmesider og spørger, om de må sende dig notifikationer, hvis du svarer ja, får du notifikationer fra siden via dit OS.

Tiden hvor e-mail opt-in på hjemmesider var moderne, er for længst overstået, og gud ske tak og lov for det. God-damn de var irriterende.

Nu samler vi ikke længere på e-mail adresser, som folk ikke gider give, eller hvor e-mail alligevel ender i spam filtre, nej nu spørger vi om tilladelse til at sende push notifikationer i stedet, det er blevet det nye sort 🙂 Men hvordan gør man det?

Det skal vi se på om et øjeblik, men først et par tal fra det store og naturligvis altid troværdige internet. Jeg vil tro, at tallene fra DK er lidt mindre, da vi generelt er lidt mere konservative på internettet.

De bemærkelsesværdige tal

I gennemsnit giver e-mail opt-in 2 til 5% succes. Sammenlignet er det hele 65 – 70% der accepterer notifikationer. Ca. 40% af IOS brugere og hele 75% af android brugerne accepterer push notifikationer.

I gennemsnit giver notifikationer 18-21% click-through rate (folk der klikker på din notifikation, og kommer til din hjemmeside), hvor e-mail til sammenligning giver en click-through på kun 2-3%.

Tallene taler for sig selv… Det er helt sikkert muligt at finde andre tal på nettet, men generelt ligger alle troværdige kilder på ca. samme niveau.

Lad os komme i gang med effektiv markedsføring

Der er mange måder at håndtere push notifikationer på, men jeg vil præsentere jer for den nemmeste. De fleste bruger en online service til at håndtere programmeringen for os, og det er klar det nemmeste.

Foxpush.com er en af de største, og klart en af de nemmeste at bruge. Og det er gratis 🙂 Så hvis du vil i gang, så hop ind på deres side og opret dig. Jeg anbefaler på det kraftigste at man bruger deres “native” metode, men jeg vil lade det være op til jer selv at teste lidt rundt med systemet. Det er så nemt at alle kan være med 🙂

Under “settings -> generate code” kan man aktivere en “allow native” metode, hvor man skal downloade 2 filer til sin webside. Det gør, at man slipper for at komme til foxpush’s hjemmeside, og øger troværdigheden markant…

Automatisk integration med WordPress

Hvis man ønsker det, kan man opsætte en RSS, så brugerne automatisk får send en notifikation, når man laver et nyt opslag på siden. Jeg tror for øvrigt også at Foxpush har et WordPress plugin, men jeg vil lade det være op til læseren selv at udforske dette yderligere.

Så hvad venter du på, se at komme i gang med effektiv markedsføring, og husk at acceptere min på denne side 🙂

Var denne Wiki nyttig for dig? Hjælp os med at blive bedre… 1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 ( Log ind for at rate )

0 kommentarer

Indsend en kommentar