WordPress 4 Business

Wiki

Her finder du hjælp, guides, vejledninger, tips, tricks og meget mere både til wp4u og til WordPress generelt. Alle indlæg er skrevet af professionelle udviklere.

 

Brian Andersen

Generel computernørd. Ekspert i HTML, CSS, Javascript, jQuery, SQL, PHP, WordPress, Linux, Cloud teknologier, AI mm. Elsker at lave perfekte systemer 🙂

Lokal WordPress udvikling med Docker og All-in-One WP Migration

porDer findes en lang række metoder til at arbejde med WordPress på vores hjemmecomputere, og alle metoder har ca. samme resultat; de giver dig en lokal WordPress installation du kan tilgå via din browser på http://localhost.

I denne guide vil jeg beskrive, hvordan jeg udfører dette, og vil lade det være op til læseren selv at vurdere om det er nemmere end andre metoder. Da jeg primært bruger Linux til alt, er det helt oplagt at benytte Docker til at initialisere en WordPress container. Det er 1 linje i min terminal, og jeg er oppe at køre, med et komplet linux styresystem, og nyeste WordPress installeret med Maria DB som database. I det følgende vil jeg forklare hvordan det samme kan gøres fra Windows.

Docker er et container system. Det vil sige at vi pakker et samlet system i en container, incl. styresystem, alle programmer vi skal bruge, dependencies o.s.v. Vores container kan så efterfølgende afvikles på en hvilken som helst platform. Denne metode til at distribuere programmer, er hurtigt blevet den mest attraktive metode til afvikling af kode på cloud platforme som Google Cloud og Amazon Web Service.

  1. Først skal vi installere Docker. Download og installer fra her – under installationen bliver du spurgt, om du vil bruge Windows containers i stedet for Linux, dette skal du IKKE vælge. Hele pointen med denne opsætning er, at vi gerne vil have samme miljø som vores webservere på nettet, derfor skal vi bruge linux containere. Docker installeren beder dig måske om at installere Hyper-v og et par andre udvidelser, det skal du blot lade den gøre. Det er Windows udvidelser fra Microsoft vi skal bruge. Bliver du bedt om at aktivere visualisering i BIOS skal du også gøre dette. Din computer vil genstarte nogle gange under installationen.
  2. Åben Windows PowerShell ( IKKE ISE versionen )
  3. Åbn denne side og kopier indholdet til en fil der hedder docker-compose.yml
  4. Kør kommandoen docker-compose up
  5. Nyd den hurtigste WordPress installation du kan få 🙂 Default user: user – password: bitnami
  6. Hvis du vil slette alt ( eller bare starte forfra ) er komandoen: docker system prune –volumes ( 2 streger foran volumes )

Var denne Wiki nyttig for dig? Hjælp os med at blive bedre… 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 ( Log ind for at rate )

0 kommentarer

Indsend en kommentar