WordPress 4 Business

Wiki

Her finder du hjælp, guides, vejledninger, tips, tricks og meget mere både til wp4u og til WordPress generelt. Alle indlæg er skrevet af professionelle udviklere.

 

Brian Andersen

Generel computernørd. Ekspert i HTML, CSS, Javascript, jQuery, SQL, PHP, WordPress, Linux, Cloud teknologier, AI mm. Elsker at lave perfekte systemer 🙂

Teknikken bag wp4u

wp4u er bygget op omkring ideen at lave den perfekte platform for udvikling af websites for hobbyister og virksomheder. Det gælder både servere, software og processen med lokale selvstændige udviklere, der til sammen giver det bedst mulige resultat.

Hosted af Google

Til den bedste platform hører den bedste serverleverandør. wp4u er hosted på Googles Kubernetes platform, der gennem Googles enorme infrastruktur sikre stabil, hurtig og sikker levering af alle hjemmesider hosted af wp4u. De enkelte hjemmesiders data bliver hosted separat på Googles CloudSQL ( database ), samme system der håndterer Googles søgemaskine, og mediefiler som billeder, film og dokumenter bliver håndteret af Google CDN for konstant tilgængelighed og meget høj hastighed. Denne løsning er uden sammenligning den hurtigste, sikreste og mest stabile der eksisterer på markedet, og samtidig har vi uendelige hardware resurser til rådighed.

Software på wp4u

wp4u er en WordPress multisite løsning. Det vil sige at alle sider kører på samme WordPress installation. Det giver en række fordele, da vi kan styre systemet centralt. Du er derfor ikke afhængig af den enkelte udviklers tekniske kompetencer. Det stiller dog også store krav til vores software, da der er mange sider der skal håndteres samtidig, og vi skal kunne levere mange tusinde sidevisninger i minuttet. Derfor er hele opsætningen af wp4u beseret på de 4 bedste software leverandører.

  • WordPress som CMS ( håndterer ca. 26% af alle hjemmesider i verden )
  • Divi som tema ( verdens mest brugte tema )
  • Toolset fra wp-types der gør det muligt hurtigt, nemt og sikkert at bygge specialbygget indholdssider som Tripadvisor, Boligsider ( Home, Nykredit o.s.v. ), Nyhedssider ( EB, BT o.s.v. ) og meget meget mere.
  • Software pakke med 120 plugins fra WPMU, der er verdens største Multisite Host med over 500.000 sider.

Seriøst den bedste platform

Vi mener det seriøst når vi siger at vi har den bedste platform, derfor er alle sider på wp4u optimeret fra start med hensyn til hastighed, billedoptimering, SEO, minificering, sikkerhed og alle de andre kedelige ting der bare skal virke på en hjemmeside. Vi tage os af det tekniske, din udvikler tager sig af design og opsætning.

 

Var denne Wiki nyttig for dig? Hjælp os med at blive bedre… 1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 ( Log ind for at rate )

2 Kommentarer

Indsend en kommentar